Warmte en vuur beleven met een Faber kachel

admin

19 september 2023

Met een Faber kachel in huis creëer je sfeer en gezelligheid. Het maakt van jouw huis of tuin een heerlijke, warme plek om samen met vrienden en familie te genieten van quality-time. Een fijne plek om te praten, te luisteren en te genieten van verhalen.

In iedere leegomgeving past een Faber kachel

Faber is een gevestigde naam op het gebied van gashaarden en elektrische kachels. Maar ook een stoere houtkachel of een buitenhaard van Faber is mogelijk. Dankzij het brede en diepe assortiment van Faber kun je er zeker van zijn dat er een kachel bij zit die perfect past in jouw leefomgeving.

Levensecht vuur in Faber kachel

Faber is heer en meester in het ontwerpen van levensecht vuur in elektrische haarden. Neem bijvoorbeeld de Faber Dimplex Vega. Deze kachel geeft je huis sfeer door middel van ledverlichting via de Opti-Flame-techniek. Daardoor lijkt het net een echt houtvuur. Het voordeel is dat je geen gedoe hebt met houtblokken. Met de afstandsbediening zet je de kachel zo aan of uit. Of kijk eens naar de Faber Dimplex Sunningdale. Een houtkachel, maar dan met het gemak van een elektrische haard. Er hoeft geen rookkanaal aangelegd te worden en er is ook geen hout nodig. Maar zo lijkt het niet, want het is net een echte houtkachel. De meest bekende Faber kachels zijn de modellen uit de Matrix lijn.

Faber sinds 1844

Het merk Faber is al jaren een bekend begrip. Het begon in 1844 met de oprichting van een grofsmederij. Dit vormde de basis voor het huidige assortiment haarden en kachels. Veel mensen zijn opgegroeid met de eerste gaskachels van Faber. Toen in de jaren zestig in Nederland het gebruik van gas steeds meer gemeengoed werd, nam het gebruik van Faber kachels alleen maar toe. Hoe heerlijk was het om thuis te komen en op te warmen bij de gaskachel.

Unieke uitvindingen van Faber

Sindsdien heeft Faber veel nieuwe producten en technieken ontwikkeld. Faber heeft diverse unieke uitvindingen op haar naam staan, die nu als dé standaard in de internationale markt worden gezien. Unieke innovaties om samen warmte en vuur optimaal te beleven en te voelen. Faber is niet voor niets een gerenommeerde naam in Europa op het gebied van haarden en kachels.

Faber kachels voor binnen en buiten
Het ruimte assortiment van Faber bestaat uit zowel haarden voor binnen als buiten. Met een Faber kachel voor binnen zorg je voor een zeer aangename temperatuur en sfeer in je woning. Met een gasgestookte buitenhaard creëer je deze warmte en gezellige sfeer ook in je tuin. De Faber TheTube is bijvoorbeeld een fraai vormgegeven buitenhaard op gas met standaard asbak. De buitenhaard is simpel te verplaatsen dankzij de wieltjes onder de haard.